Luna in Pesti


Luna tranziteaza un semn vreme de 2 zile si jumatate. Prin urmare are o viteza de deplasare pe bolta cereasca si este important sa cunoastem tranzitele lunii pentru a profita din plin de cele 2 zile si jumatate cat trece printr-un semn si de a adopta atitudinea potrivita ce va duce la solutionarea unor probleme pe care le avem. Astfel atunci cand luna trece prin semnul pestilor suntem cuprinsi de sentimente profunde, de empatie fata de cei din jur si putem manifesta compasiune in privinta luptei si slabiciunii umane. S-ar putea sa ne implicam mult prea mult in problemele celorlalti si vreme de cateva zile sa ne pierdem in acest proces nemaitinand cont de propriile noastre nevoi si dorinte.

Cand Luna se afla in pesti ne luptam cu imaginatia care depaseste limitele normalitatii si ne face uneori sa vedem o altfel de imagine contorsionata a realitatii. Favorizate sunt laturile artistice ale vietii: dansul, filmul, fotografia, teatrul, actoria, care ne fac sa scoatem la lumina fobii inchise de multa vreme in noi. Ne aflam prinsi intr-o zona de mister in care putem gasi o multime de semnificatii. Din pacate multe dintre acestea nefiind in pas cu realitatea inconjuratoare.

Este momentul in care putem hrani imaginatia, iar daca asa cum am mai spus, lucram intr-un domeniu artistic, putem avea un foarte mare succes. In aceste zile in care luna trece prin semnul pestilor este dificil sa ne confruntam cu aspectele dure ale realitatii. S-ar putea sa scapam band putin mai mult, mancand putin mai mult sau pur si simplu retragandu-ne in recluziune in fata televizorului.

Recomandari

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

April 4
Luna Vida
April 5
Luna Vida