Luna in Varsator


Luna trece printr-un semn vreme de 2 zile si jumatate. Putem astfel beneficia de acest ritm astral pentru a profita de toate influentele lunii pe intreaga durata a unei luni calendaristice. Cand luna se afla in Varsator nu ne place sa fim legati de activitatile de rutina. Este un implus indescriptibil de a evada din situatii si relatii claustrofobe. Suntem prietenosi dar suntem si mai detasati. Suntem animati de sentimente pozitive, vrem sa ii ajutam pe toti cei din jur si acceptam mai usor puncte de vedere diferite decat ale noastre.

Luna in Varsator poate aduce o binecuvantata usurare si detasare de prea multa implicare emotionala. Ne permitem sa dam cativa pasi inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu. Este momentul cand ne putem cu totii focaliza pe colectiv, pe grupul de oameni si de prieteni. Luna in Varsator favorizeaza legaturile sociale prin internet, prin mijloace electronice sau prin orice forma de  alta tehnologie. Este momentul in care ne aratam interesati de noutate, de inovatie si de viitor.

RECOMANDARI

Urmarind Calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: