Luna Plina & Eclipsa de Luna

Pe 18 august 2016 ne intalnim cu doua evenimente speciale - Luna Plina si Eclipsa de Luna. Luna Plina reprezinta momentul in care putem incheia pentru totdeauna problemele care ne tin pe loc, cand putem iesi din relatii neproductive, indiferent ca este vorba de relatii de iubire sau sociale. Eclipsa de Luna, pe de alta parte, este privita ca o Luna ultra potenta si puternica. Dupa Eclipsa avem ocazia ca vreme de sase luni de zile sa incheiem, efectiv, odata pentru totdeauna o anumita tipologie de problema care ne bloca in evolutia noastra.

Te invit sa citesti articolele pregatite pentru aceasta perioada: 

Trebuie sa precizez ca evenimentul propriu zis de Luna Plina variaza de la luna la luna, avand o durata de 1 pana la 3 minute. Procesul de formare al momentului, respectiv procesul de iesire din evenimentul astral dureaza aproximativ 3 zile. Insa, atunci cand se indica in calendarul astral fenomenul de Luna Plina, se noteaza strict momentul de maxima intensitate al evenimentului.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa afli mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

 

August 17
Luna in Varsator
August 18
Luna Vida