Luna in Sagetator


Luna tranziteaza un semn zodiacal vreme de doua zile si jumatate, avand de regula o miscare rapida, in acest caz vorbim de semnul zodiacal al Sagetatorului. Cand Luna se afla in Sagetator incercam sa exploram lumea si sa iesim din coconul pe care l-am creat in jurul nostru. Este o Luna aventuroasa, activa si neobosita care, in primul rand, vrea sa experimenteze viata. Din acest motiv, resimtim tranzitul Lunii in Sagetator ca fiind o perioada in care ne asumam riscuri. Vrem sa iesim afara, vrem sa facem sport, vrem sa  fim vesnic in miscare si suntem neobositi.

Este o perioada potrivita pentru a spune lucrurilor pe nume. In aceasta perioada nu ne implicam emotional atat cat ar trebui si aceasta atitudine ne elibereaza pe toti, facandu-ne deschisi si putandu-ne astfel exprima liber punctul de vedere.

Luna in Sagetator sporeste gradul de curiozitate pe care il manifestam cu totii fata de lucruri si oameni. Conversatia se dinamizeaza si putem sa avem curajul necesar de a face lucruri noi.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

April 23
Luna in Scorpion
April 26
Luna Vida