Luna Vida

Luna Vida (17 iulie 2016, 10:58AM- 9:34PM) ne face mai avari si dornici de castiguri cat mai meritate. Chiar daca la prima vedere acestea vor veni exista un risc crescut pentru a incerca sa-i pacalim pe cei din jur sau sa fim noi a randul nostru pacaliti sau escrocati. Speculatiile nu sunt avantajate deoarece platile pe care le vom avea ulterior de facut pentru actiunile noastre vor fi foarte mari si le vom regreta profund.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

CALENDAR ASTRAL 2016

Summary Block
This is example content. Double-click here and select a page to feature its content. Learn more.