Luna Vida

Astazi, 19 Noiembrie, 00:03AM – 5:15AM, ne intalnim cu Luna Vida care aduce confuzie si necorelarea ideilor. E-mailurile pe care le scrii, actele pe care le trimiti pe cale electronica s-ar putea sa nu ajunga la destinatar sau sa nu fie vazute la momentul la care erau programate. Iti recomand ca in palierul orar indicat sa te feresti sa comunici prea mult cu cei din jur pentru ca prea multa interactiune poate duce la neintelegeri, ba chiar conflicte.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALENDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

ZODII - LEU