Luna Vida

Atunci cand Luna este Vida, asa cum se intampla pe data de 2 August in intervalul orar 2:44AM - 3:12AM, aceasta scoate la iveala, de aceasta data, spaimele, temerile si blocajele tuturor. S-ar putea sa ne confruntam cu frica de moarte, cu teama pierderii banilor sau cu tema abandonului. Din fericire, de aceasta data, Luna Vida dureaza foarte putin, astfel incat nu o vom resimti profund in vietile noastre.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

July 31
Luna in Rac
August 2
Luna Noua