Luna Vida

Aceasta Luna Vida de pe 20 august (2:22PM - 9:10PM) reprezinta un moment astral negativ pentru toti cei din jur. Iata de ce iti recomand in intervalul orar mentionat aici sa te feresti sa semnezi hartii importante, sa-ti faci rezervari de bilete pentru a pleca intr-o excursie sau vacanta sau sa ai intalniri cu oameni de la care speri ajutorul. Demersurile pe care le faci se vor lovi de neglijenta si indiferenta celor din jur.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

August 19
Luna in Pesti
August 21
Luna in Berbec