Luna Vida

Pe aceasta Luna Vida de pe 25 septembrie 2016, din intervalul 3:43AM – 3:49PM, toate initiativele sau hotararile indraznete pe care le putem manifesta in acest palier orar s-ar putea sa se loveasca de un esec rasunator. Nu sunt incurajate actiunile noi si inovatoare si nici sa nu cadem in plasa propunerilor care ni se fac in aceste ore pentru ca s-ar putea sa cadem victima unor persoane prost intentionate care nu vor decat sa profite de lipsa noastra de experienta.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALENDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

ASTROLOGIE

September 24
Luna in Rac
September 26
Luna in Leu