Luna Vida

Teama, angoasa, frica si nemultumirea vor iesi la iveala pe 27 august, in palierul orar 2.31AM - 5.07AM, marcat de trecerea Lunii Vide. Iti recomand sa nu cazi prada fricilor care te vor testa pentru ca gandurile negative pe care le manifesti au sanse mari sa se materializeze foarte repede. Relaxeaza-te, mediteaza, eventual roaga-te. Din fericire, acest aspect de Luna Vida deosebit de puternica dureaza foarte putin si il vom depasi cu totii cu brio.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

August 25
Luna in Gemeni
August 28
Luna in Rac