Luna Vida

Astazi, 27 Septembrie, in intervalul orar 10:54AM – 11:44PM Luna este Vida si se recomanda sa ne axam pe actiuni de rutina si obiceiuri pe care le avem adanc impamantate in noi si pe care stim ca le putem controla. In nici un caz nu sunt recomandate achizitiile, semnarea de contracte, documente, achizitionarea unor bilete de calatorie deoarece tot ceea ce semnam astazi se va lovi de esec, nu se va materializa asa cum ne dorim si ne va aduce foarte multe complicatii.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALENDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

CRISTALE VINDECATOARE

September 27
Pluton in mers direct
September 28
Luna in Fecioara