Luna Vida


In aceasta perioada (29 Septembrie, 12:06PM – 30 Septembrie, 9:54AM) Luna este Vida si putem avea parte de tot felul de blocaje, limitari si ne putem ciocni de tot felul de persoane incapatanate care vor intelege gresit mesajele pe care le transmitem. Nu sunt recomandate ideile noi, initiativele indraznete, semnarea de contracte sau inceperea de noi activitati.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALENDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

NUMEROLOGIE

September 28
Luna in Fecioara
October 1
Soare in Balanta