Luna Vida


In perioada 3 Noiembrie, 12:35PM – 4 Noiembrie, 2016, 5:05AM Luna este Vida. Surprize neplacute, proaste intelegeri, certuri si conflicte, toate sunt declansate de aceasta. Iti recomand sa te limitezi la actiunile de rutina si la intalnirile cu persoane calme, linistite si care nu au probleme deosebite in viata.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALENDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

ZODII - SAGETATOR

November 2
Luna in Sagetator
November 5
Luna in Capricorn