Luna Vida


In perioada 4 aprilie 2016, ora 1.17AM - 5 aprilie 2016 ora 7.47AM, ne reintalnim cu Luna Vida sau cum se mai spune, Luna merge in gol.  In acest rastimp nu sunt recomandate actiunile importante, cum ar fi vanzarile-cumpararile de case sau masini, plecarea la un drum in interes de afaceri, semnarea sau negocierea unor termei sau conditii contratuale. Daca poti amana pana dupa pranz semnarea unor contracte sau discutiile importante, ai fi foarte avantajat astral.

 

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.