Luna Vida


Luna tranziteaza un semn vreme de 2 zile si jumatate. Prin urmare are o viteza de deplasare pe bolta cereasca si este important sa cunoastem tranzitele lunii pentru a profita din plin de cele 2 zile si jumatate cat trece printr-un semn si de a adopta atitudinea potrivita ce va duce la solutionarea unor probleme pe care le avem. 

Luna Vida sau ,,fara directie” te predispune in aceasta dupa amiaza si in prima partea a zilei de maine la tot felul de decizii gresite privind modul in care iti gestionezi relatiile. Incearca sa nu incalci liberul arbitru al celorlalti si intr-o discutie acorda-i sansa interlocutorlui tau sa isi exprime si el/ea nevoile si dorintele.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului. 

Recomandari

April 5
Luna in Pesti
April 6
Venus in Berbec