Luna Vida


In perioada 8 August (7:42AM) - 9 August (6:52AM) Luna este Vida. Surprize, proaste intelegeri, certuri si conflicte, toate sunt declansate de aceasta Luna Vida. Iti recomand sa te limitezi la actiunile de rutina si la intalnirile cu persoane calme, linistite si care nu au probleme deosebite in viata. Aceasta atitudine te va feri de multe conflicte si barfe.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

August 7
Luna in Balanta
August 10
Luna in Scorpion