Luna Vida

Astazi, 11 Mai, ne reintalnim cu Luna Vida in intervalul orar 9.35AM-11.33PM. Impulsivitatea, cu siguranta nu va fi un aliat in acest moment de mers a Lunii in gol. Putem fi mai irascibili decat de obicei, necumpatati, nechibzuiti, iar toate acestea sa ne atraga tot felul de complicatii in viata. Este o perioada in care nu recomand luarea deciziilor importante deoarece ne pot afecta cariera, viata personala si increderea in sine.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

 

May 10
Luna in Rac
May 12
Luna in Leu