Luna Vida

Luna merge in gol sau fara directie in intervalul orar 11.22AM - 7.34PM. Iata de ce, ceea ce la suprafata pare fumos, bun si e bine stabilizat, in realitate nu este decat o mare mocirla. Luna in gol afecteaza foarte mult puterea noastra de intuitie, de intelegere si poate aduce deziluzii pe termen lung. Este important sa nu luam decizii in acest moment pentru ca vor afecta profund evolutia noastra personala.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: