Luna Vida

Atunci cand Luna este Vida, asa cum se intampla pe data de 2 Ianuarie in intervalul orar 10:00 AM – 11:58AM, aceasta scoate la iveala anumite teme. De aceasta data, temele pe care le evidentiaza Luna Vida tin de spaime, temeri si blocaje. S-ar putea sa ne confruntam cu frica de moarte, cu teama pierderii banilor sau cu frica de abandon. Din fericire, de aceasta data, Luna Vida dureaza foarte putin, astfel incat nu o vom resimti profund in vietile noastre.

Cand  Luna este fara directie ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele de a materializa ceva asa cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite, cu mult efort si consum nervos.

Lecturi pentru inceputul de an ...