Luna Vida

Intr-o zi in care ne vom intalni cu Luna Plina (evenimentul are loc la ora 23.15), aceasta va executa si un mers in gol sau fara directie, asa cum mai este acesta numit, in intervalul orar 1.40PM - 8.49PM. Atentie la barfe lansate de femei sau despre femei. Relatia cu femeile nu este buna sub nici o forma si poate da nastere la conflicte de durata. Prudenta in exprimare ne poate salva pe toti de situatii neplacute.

CAND LUNA MERGE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: