Luna Vida


Luna merge in gol in perioada 23 mai (5:38PM) - 24 mai (7:34AM). Incercarile celor din jur de a-ti controla viata iti vor induce o stare profunda de revolta. Iti recomand pe aceasta Luna in gol sa nu actionezi in nici un fel deoarece risti sa te implici in niste dispute verbale neproductive. Vei consuma mult timp si multa energie incercand sa-i convingi pe altii de adevarata ta pozitie si atitudine, insa la final vei vedea ca esuezi lamentabil. Nu te grabi sa lupti pentru cauze deja pierdute.

CAND LUNA MERGE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Lecturi recomandate despre Luna Vida

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului. Iar, daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: