Luna Vida

Astazi ne vom reintalni pentru ultima data in mai cu Luna Vida in intervalul orar 1.11AM- 3.10AM. Pe perioada acestei Luni care merge in gol, se recomanda sa nu semnam contracte, sa nu luam decizii importante si sa nu ne grabim sa credem tot ceea ce ni se spune pentru ca s-ar putea sa fim dusi in eroare de persoane rau voitoare.

CAND LUNA MERGE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

May 29
Luna Vida