Luna Vida

In intervalul orar 6.18AM- 19.11PM, Luna merge in gol sau merge fara directie. 

Impulsivitatea se va face remarcata in randurile noastre din cauza acestui aspect de Luna in gol. Putem sa ne aruncam in niste situatii complicate fara sa fi evaluat, in prealabil dimensiunea reala a acestora. Atentie la asumarea unor responsabilitati care depasesc cu mult puterea nostra de solutionare.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: