Luna Vida & Marte in Sagetator

Astazi Marte, planeta energiei si a conflictelor intra la ora 10.20 in semnul Sagetatorului. Vom fi dornici sa exploram noile dimensiuni ale vietii, calatoriile vor reprezenta un punct de atractie si tot mai multe persoane se vor arata interesate de diverse activitati sportive.

Tot astazi, Luna se misca in gol intre orele  10.48-21.10. Nu sunt incurajate initiativele sau inceperea unor actiuni, deoarece este un risc mare de esec in tot ceea ce incerci sa intreprinzi. Limiteaza-te la actiunile de rutina, pentru a evita complicatii ulterioare.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului. 

March 5
Luna Vida
March 8
Luna in Pesti