Luna Vida


In perioada 8 Ianuarie, 4:23AM – 9 Ianuarie, 00:06AM Luna este Vida. Surprize, proaste intelegeri, certuri si conflicte, toate sunt declansate de aceasta Luna Vida. Iti recomand sa te limitezi la actiunile de rutina si la intalnirile cu persoane calme, linistite si care nu au probleme deosebite in viata. Aceasta atitudine te va feri de multe conflicte si barfe.

LUNA VIDA SAU CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele de a materializa ceva asa cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite, cu mult efort si consum nervos.

Lecturi despre Ingeri si Arhangheli

December 8
Venus in Varsator
December 10
Luna Vida