Luna Vida

Astazi, 9 mai, ne intalnim cu Luna Vida in intervalul orar 6.16AM- 19.25PM. Emotiile vor scapa de sub control, vom spune lucruri pe care le vom regreta ulterior si comunicarea cu cei din jur poate fi periclitata. Luna se afla in aspectul de Luna in gol, astfel incat orice forma de interactiune cu cei din jur poate cunoaste fie piedici, fie blocaje sau rasturnari de situatie.

CAND LUNA MERGE IN GOL ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

Asadar, urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

Lecturi recomandate

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: