Soare in Taur


Soarele in Taur indica blandete, amabilitate, sociabilitate, bun gust, aspect fizic placut. Al 2- lea semn al zodiacului, taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii si a dorintelor. Este un semn fix, puternic si solid care guverneaza lucrurile practice ale vietii si se axeaza pe siguranta emotionala. Este un semn feminin si foarte magnetic.

De regula,  persoanele care intra sub incidenta Taurului sunt persoane senzuale cu multa incapatanare in bagajul astral, posesive si conservatoare. Sunt ancorate in lumea materiala si stiu foarte bine de ce au nevoie pentru a duce o viata indestulata sau satisfacatoare. Sunteti o persoana tactila, senzuala si instinctul privind confortul personal si placerile fizice este foarte dezvoltat.

O persoana ce este nascuta in zodia Taurului cu Soarele in acest semn a fost in viata anterioara rabdatoare, muncitoare, capabila de mari sacrificii dar si foarte predispusa spre tot felul de excese, fie ele alimentare sau sexuale. S-a confruntat cu multe necazuri datorita nevoilor materialiste si atractiei spre vicii. A invatat din succese si esecuri cum sa isi organizeze viata. Datoria karmica vizeaza stabilirea unui sistem de valori in viata pornind de la propria persoana si propriile eforturi. Viata sa va fi plina de sacrificii si lipsuri pana la asumarea propriilor greseli.

April 20
Luna in Balanta
April 21
Luna Vida