Capricorn - iubire cu iz marocan

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

2016 — anul calatoriilor pentru Capricorni

Maroc - vopsitul panzelor

Maroc - vopsitul panzelor

Capricornul se bucura anul acesta de multa sustinere astrala in privinta calatoriilor. Le recomand zonele muntoase sau tarile calduroase. De multe ori Capricornul nu rezoneaza bine cu caldura, dar anul acesta, deoarece Saturn tranziteaza un semn de Foc, Sagetatorul,  la randul lor nativii Capricorn vor fi influentati de zona de caldura, de foc si de enegiile vitale-solare. Capricornul este un semn zodiacal practic, mental, vrea sa invete din toate experientele si de la toti oamenii pe care ii intalneste si fiecare vacanta este ca si cum si-ar lua dictionarul in mana si si-ar dezvolta cultura generala. 

  • Finante — pentru castiguri materiale le recomand Tunisia si Sicilia. In aceste destinatii fie vor cunoaste persoane care ii vor ajuta in demersurile lor, sau doar tarile respective le poarta noroc, astfel ca in momentul in care se intorc in tara lor constata ca zona financiara se activeaza pozitiv.
  • Sanatate — pentru starea de sanatate le recomand Belgia, Franta, Italia;
  • Iubire — pentru activarea sectorului iubirii le recomand Sardinia sau Marocul.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Aromele Marocului

Aromele Marocului