Ema Condurache

Colaborator Roastrolog.com. Ema it dezvaluie misterele cristalelor si cum te pot ajuta acestea sa ai o viata mai plina de armonie si iubire. 

ema condurache

 

"Sufletul este un cristal, iar iubirea, lumina sa". Angelus Silesius

 

 

CATEVA CUVINTE DESPRE ema condurache

Ema e de parere ca toti avem in noi aceasta curiozitate de a explora ceea ce este "nepalpabil" si, in anumite perioade din viata, suntem mai deschisi explorarii. Indiferent de momentul in care alegem acest drum, este momentul potrivit. Unii sunt constienti de acest drum inca din copilarie, altii suntem ghidati si chiar impinsi spre explorare mai tarziu. Nu conteaza atat de mult momentul, ci implicarea noastra in momentul in care urmam acest drum.

Pentru multi ani de zile, Ema a urmat o cariera in Marketing, dar partea "nepalpabila" a insotit-o intotdeauna. Nu a avut nici o "revelatie" care a impins-o pe acest drum, ci a avut, mai bine spus, acest "drum" in interiorul sau. In unele perioade, a fost mai pronuntat, in altele mai domol, dar a insotit-o in permanenta.

Prin articolele pe care le scrie, spera sa ii ajute pe cei care le citesc, sa gaseasca informatii utile despre lumea "nepalpabila" a cristalelor, dar si sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care le apar de-a lungul timpului.

Ema te invita sa explorezi lumea interioara cat mai mult posibil, iar daca prin intermediul cristalelor alegi sa parcurgi acest drum, cu atat mai bine. Din punctul sau de vedere, ceea ce conteaza cu adevarat e ce faci si cum folosesti lumea ta interioara si nu modul in care ajungi la ea. Important e sa alegi ceea ce ti se potriveste si cu care te simti bine. Restul vine de la sine. Fii rabdator, ai grija de tine si de lumea din jurul tau. Daca te tratezi cu respect, iubire si lumina pe tine si cei din jur, lumea poate fi mai buna decat atunci cand ai decis sa te alaturi ei.

Articole semnate de Ema Condurache ...