Ascendent in Fecioara

Persoanele nascute cu ascendentul in Fecioara sunt persoane analitice prin definitie. Chiar daca gradul de emotii manifestate depinde foarte mult de alte influente din horoscopul natal, totusi  avand ascendentul in semnul Fecioarei percepi lumea, societatea, viata in general prin intermediul mentalului si al intelectului. Nu se poate spune ca esti o persoana rece sau insensibila. Chiar daca la suprafata pari uneori destul de detasata, ascendentul in Fecioara dezvolta emotii profunde, care se raporteaza intotdeauna la actiunile celor din jur. Cu toate acestea, procesul gandirii logice iti ofera cele mai profunde satisfactii.

Nativii cu ascendentul in Fecioara au uneori opinii fixe, schimband-si cu greu obiceiurile si ideile. Ai nevoie de argumente serioase, coerente, logice, pentru a accepta un alt punct de vedere.

Unul dintre elementele care se manifesta in detrimentul ascendentului in Fecioara este incapacitatea nativului de a privi in perspectiva, de a avea imaginea de ansamblu.  Este stiut ca de obicei poti avea tendinta sa te agati de  detalii minutioase, pierzand mult timp si multa energie aplecandu-se asupra problemelor altora, decat sa te ocupi de propriile tale probleme.

Trebuie sa inveti sa iti echilibrezi programul fara a te pierde in lucruri marunte. Munca este foarte importanta pentru tine si de-a lungul vietii poti realiza lucruri deosebite. Simti nevoia sa te afli pe pamant solid, sa detii controlul, sa stii ce iti aduce ziua de maine. Preferi sa te bazezi pe propria munca, pe propriile talente decat sa contezi prea mult pe ajutorul celor din jur.

Ascendentul in semnul Fecioarei iti confera o finete de-a dreptul nepamanteana. Eleganta si sarmul pe care-l manifesti este greu de imitat. Esti o persoana timida, chiar daca la prima vedere pari foarte serioasa si stapana pe sine. Emotional, iti este greu sa iti manifesti sentimentele, desi sub masca rece pe care o etalezi, se afla o adevarata furtuna a trairilor interioare.

Multe  persoane cu ascendentul in Fecioara au fost mai sensibile la raceli, sau au avut un sistem digestiv vulnerabil in copilarie. Sanatatea se imbunatateste pe masura ce te maturizezi, iar la maturitate te poti bucura de o vitalitate infloritoare.

Pentru tine casatoria este un lucru foarte important, iar partenerul este ales de multe ori mai mult pe considerente materiale, decat emotionale. Vrei sa oferi copiilor tai tot ce este mai bun, asa incat intre un functionar cu studii medii de care esti indragostita pana peste cap, preferi sa te casatoresti cu un intelectual cu un serviciu bine platit, pe care sa il respecti si care sa iti ofere stabilitatea financira necesara intretinerii unei familii. .

Cel mai mare noroc ti-l aduce strainatatea si orice activitate desfasurata peste hotare iti poate aduce castiguri substantiale.

Ascendentul in Fecioara te face sa te ingrijorezi pentru ziua de maine mai mult decat este normal,  mai ales in cazul in care te confrunti cu situatii noi, pe care nu le puteti controla. In situatii de criza, care necesita atentie, observi chiar si cele mai marunte detalii, care altora le scapa din vedere. Multe persoane cu ascendentul in Fecioara au tendinta sa intre in relatii sau sa aiba in anturaj persoane care au nevoie constanta de ajutor. Din acest motiv, relatiile lor parteneriale pot fi destul de confuze. Chiar daca Fecioarele sunt foarte serioase, relatiile intime pot fi uneori complicate. Ascendentul in Fecioara nu te face sa observi intr-o lumina foarte clara comportamentul partenerului, oricat de multa inclinare spre detaliu ai manifesta.

Lecturi recomandate pentru Fecioara ...