Dezordinea care supara Fecioara

Nativul Fecioara, indiferent daca este femeie sau barbat, are nevoie sa puna ordine in viata celor din jur. Oricat ar incerca ceilalti sa se ridice la nivelul asteptarilor Fecioarei, nu vor reusi sa o faca niciodata, pentru ca Fecioara este o perfectionista. Fecioarele sunt „verticale” si nu accepta compromisurile cu usurinta. Muncesc mult, uita de familie si viata particulara, chiar daca motivatia principala pentru care muncesc este ,,muncesc pentru bunastarea si binele celor apropiati mie”.

Dezordinea si haosul

Ce poate deranja cel mai mult un nativ Fecioara? In primul rand, dezordinea si haosul din spatiul in care traiesti.

Daca arunci cu sosete in toata casa, daca arunci hartiile pe jos si creioanele, sau lasi la intamplare o cana din care ai baut ceai, ai declarat razboi Fecioarei. Ea poate adopta doua feluri de comportament. Face curatenie si iti reproseaza iresponsabilitatea de care ai dat dovada sau, iti reproseaza atat de mult unde ai gresit, incat, preferi sa te apuci sa faci tu curatenie decat sa ii mai auzi criticile mai mult de o secunda.

Punctualitatea si lipsa de afectiune

O alta sursa de nemultumire pentru nativul Fecioara este lipsa punctualitatii. Daca s-a stabilit o ora de intalnire, atunci ea trebuie respectata si orice minut de intarziere va fi criticat si sanctionat.

Fecioara se simte ofensata daca nu i se ofera atentie si afectiune. Daca cei din jur  o ignora, daca nu i se raspunde la telefon sau la emailuri, atunci te poti astepta la lungi monologuri in care Fecioara se victimizeaza pentru lipsa de atentie pe care o primeste.

Cum se razbuna o Fecioara

Cum se razbuna o Fecioara? In primul rand, se va victimiza. Va adopta o figura tragica, va ofta des cand te intalneste si va incerca sa puncteze la fiecare propozitie cat de mult ai jignit-o sau suparat-o prin atitudinea ta.  O alta forma de razbunare a Fecioarei este sa nu-ti livreze la timp produsul pe care il astepti sau sa te incurce la obtinerea unor hartii importante. In cazul in care ai declansat un conflict cu o Fecioara care are o munca de birou sau este secretara si de la care trebuie sa iei o aprobare sau orice hartie importanta, atunci vei avea o problema destul de serioasa, pentru ca risti sa te ciocnesti de multe amanari.

Cum sa enervezi zodiile ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Descopera nativii Fecioara

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Leului, te invit sa citesti: