Logica care cucereste Fecioarele

Daca ai reusit sa superi o Fecioara, atunci trebuie sa stii ca tocmai ti-ai facut un dusman de temut. Fecioara este un combatant redutabil intr-un conflict. Are o limba ascutita, stie sa dea replica si in niciun caz nu se va eschiva din fata unei confruntari deschise. Nu-ti va fi tocmai usor sa faci pace cu o Fecioara!

Primul pas spre impacarea cu o Fecioara

Este foarte important sa-i fii in preajma. Fecioara are foarte multa nevoie de prezenta celorlalti in preajma sa, pentru ca, de obicei, este un alergator de cursa lunga, obisnuit cu termene limita, cu presiunea si stresul vietii. Iar alergatorii de cursa lunga, e bine stiut ca au un grad ridicat de individualism. Iata de ce Fecioarele ii privesc pe cei din jurul lor ca pe niste surse din care ele isi pot incarca bateriile.

De-a lungul carierei de astrolog am intalnit o abordare unica la Fecioarele pe care le-am cunoscut: tendinta de a ierarhiza nivelul prieteniilor! Fecioarele intalnite - si nu a fost doar un caz izolat- aveau tendinta sa isi imparta grupul de cunoscuti in: prieteni apropiati, sau ,,cercul intim”, apoi cunostinte, sau ,,al doile cerc”, si lista poate continua. Am intalnit o Fecioara care avea nu mai putin de patru astfel de cercuri. Mi s-a parut putin ciudata aceasta nevoie de ierarhizare, insa am recunoscut nevoie de ordine si logica caracteristica acestui semn zodiacal. Insa tot din cauza acestei delimitari a prieteniilor, Fecioara poate suferi adevarate drame emotionale in cazul unui conflict, deoarece asista neputincioasa la daramarea ierarhiilor mentale pe care si le-a creat. In definitiv, niciunui om nu ii place sa fie pozitionat intr-o cutiuta care sa poarte o anumita titulatura, mai ales intr-o prietenie, nu-i asa?

O impacare cu argumente logice si rationale

Daca te poti impaca cu Fecioara? Doar daca ii aduci argumente logice si coerente, doar atunci te poate ierta. Insa, te avertizez, nu va fi usor sa ii reintrii in gratii. Inzestrata cu o minte analitica, Fecioara are tendinta sa intoarca pe toate partile un conflict, sa il analizeze iar si iar, pana cand, uneori, poate deveni chiar obositoare. Argumentele logice, coerente vor aplana conflictul cu Fecioara, iar munca va reprezenta liantul care uneste doua parti aflate intr-o disputa.

Fecioara este dispusa sa-si calce pe inima, daca este vorba despre un proiect de grup. Doar in acest caz (al unui proiect interesant si provocator) va accepta sa lucreze cu o persoana pe care nu o place prea mult sau cu care a avut un conflict deschis.

Iata de ce iti recomand ca, daca ai intentia sincera de a te impaca cu o Fecioara, gaseste intai un obiectiv interesant de atins, care stii ca ar capta si atentia Fecioarei. Apoi gaseste un mediator priceput sa comunice si trimite-l sa ii povesteasca Fecioarei despre respectivul obiectiv. Daca mediatorul isi face treaba si aduce argumentele potrivite pentru a stimula ideea de competitie din acest nativ, atunci drumul spre impacare este deschis. Fecioara va fi dispusa sa treaca peste orgolii, conflicte si sentimente si va accepta calea unui armistitiu constructiv.

Lecturi despre nativul Fecioara

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Fecioarei, te invit sa citesti: