Relatiile Fecioarei cu familia si prietenii

Fecioara este persoana cea mai potrivita sa gaseasca solutii la momentele de criza din familie. Are un talent extraordinar in a gandi strategic si pe  mai multe planuri si chiar daca are o masca de om rece, hotarat, greu de accesat este un suflet bun. Poate fi un prieten dedicat, ia foarte in serios relatia de prietenie, are capacitatea de a oferi sprijin emotional celor din jur, doar ca exista si un mare minus: maniera in care face aceste lucruri nu este cea mai diplomata, insa din punct de vedere sufletesc, Fecioara face si ofera totul.

In familie este, probabil, personajul cel mai important in solutionarea problemelor urgente pentru ca are o minte matematica, este un semn de Pamant, este organizat, dar este, in acelasi timp, guvernata de Mercur, planeta manierei in care gandim, a comunicarii si a ratiunii. Daca Mercur in Gemeni este mai copilaros, mai flexibil, in Fecioara este matur, devine  profesorul intelept si acest nativ se comporta conform descrierii de mai sus: didactic si rece. Sufera foarte mult atunci cand familia sa este dezorganizata, se implica emotional in problemele fratilor, parintior, a rudelor apropiate, traieste dramele lor ca si cum ar fi dramele personale.

Generozitatea prieteniei nativului Fecioara

Ca si prieten, Fecioara te ajuta mereu cu un sfat si poate fi foarte generoasa, dar nu te astepta sa isi deschida larg portofelul si sa iti ofere tot ce are acolo. Fecioara te va ajuta prieteneste cu un sfat si cu strategii imbatabile. Va pune umarul sa te ajute sa repari casa, sa iti achizitionezi mobila cea mai buna la un pret excelent, sa gasesti un medic bun pentru copilul tau sau scoala ori gradinita cea mai potrivita. Desigur, va condimenta aceste demersuri cu multe critici si vaicareli, insa la final vei vedea ca a meritat din plin sa tii o Fecioara prin preajma.

Din pacate pentru acesti nativi, nu au foarte multi prieteni,deoarece maniera critica cu care traverseaza viata ii poate irita destul de profund pe cei mai sensibili emotinal.

Descopera personalitatea nativului Fecioara