Vara schimbarilor pentru Fecioara

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Fecioarele si vacantele extremelor

Fecioara se aseaza in zona polaritatilor. Exista nativul Fecioara care adora viata salbatica, in natura, cu focul de tabara seara, cu cantece in compania prietenilor pe care invariabil ii va organiza; si mai exista Fecioarele care merg in zona templelor, in zona lacasurilor de cult, cu pesteri, zone misterioase, incarcate de semnificatii profund spirituale. Semnele de Pamant, precum Fecioara, Taurul si Capricornul se regasesc mai bine in destinatiile telurice, nu in zona litoralului, ci in zona montana pentru ca elementul Pamant se manifesta cel mai bine prin puterea rocilor,, prin stabilitatea si stimularea oferita de masivitatea muntilor. O alta destinatie de vacanta, mai ales cu scop terapeutic este cea a salinelor, deoarece aceste locuri sunt recunoscute prin efectul de purificare, atat fizica ( stimularea aparatului respirator si a imunitatii) cat si la nivel energetic ( purificarea campurilor vibrationale).

Mexic. Piramida Chichen Itza. 

Mexic. Piramida Chichen Itza. 

In 2016 Fecioara trece printr-un moment astrologic care se intampla o data la 12 ani, respectiv tranzitul planetei norocului, Jupiter prin semnul sau zodiacal. Acest tranzit special se sfarseste toamna. Vara reprezinta ultima suta de metri in care Fecioarele pot profita de Jupiter si influenta sa benefica. Fecioara poate lua decizii importante privind viata sa, cariera si povestile de iubire. Fecioarele care simt nevoia sa-si puna ordine in viata, anul acesta, sunt extrem de avantajate. Le recomand sa invete sa functioneze pe principiul “Cere si ti se va da, bate si ti se va deschide.” Atentie! Fecioarele care incearca sa-si faca ordine in viata, s-ar putea sa se ciocneasca la inceput de o transformare profunda, de multe ori chiar dureroasa. Le recomand sa se inarmeze cu rabdare, sa lase lucrurile sa curga de la sine pentru ca nimic nu este intamplator si chiar daca la inceput pare un efort emotional mare, anul acesta le va aduce pace sufleteasca pe termen lung.

  • Spiritualitate — de preferat sa plece intr-o destinatie precum India. In acea zona se activeaza sectorul pacii sufletesti pe care Fecioara o cauta din momentul nasterii. India ajuta la punerea in ordine a anumitor aspecte din viata in care Fecioara se simte deficitara;
  • Sanatate — pentru activarea sanatatii, a vitalitatii, Mexicul este foarte potrivit, dar si America de Sud; ca si destinatie locala, salinele Praid si Turda sunt o optiune de luat in calcul;
  • Finante — Pentru activarea sectoruui financiar vorbim de doua destinatii apropiate de noi, situate pe continentul european: Anglia si Bulgaria.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Mexic

Mexic