Austria — locul unde Gemenii activeaza sfera iubirii

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare , deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Gemenii - nascuti pentru calatorii

Japonia (Templu Okayama) - tara unde Gemenii pot sa activeze sfera financiara si cea a afirmarii sociale

Japonia (Templu Okayama) - tara unde Gemenii pot sa activeze sfera financiara si cea a afirmarii sociale

Gemenii sunt un semn dinamic, mereu in cautarea schimbarii si provocarii. Acesti nativi sunt nascuti pentru vacante si calatorii, si nu de multe ori mi-a fost dat sa aud acest lucru chiar din gura multor Gemeni provenind din medii sociale diferite. Fara deosebire, Gemeni afirma ca daca ar avea suficienti bani cat sa nu-si faca grij pentru ziua de maine, atunci ar sta intr-un avion, masina sau intr-un tren si ar calatori cat de mult ar putea.

Gemenii se impaca bine in vacantele de grup pentru ca mosteneste de la vibratia aerului ( este doar un semn de aer) curiozitatea si dorinta de a descoperi noi si noi oameni.

Din punct de vedere astrologic si al dinamicii sociale, atunci cand esti intr-o relatie si viata de zi cu zi te face sa fii putin neatent la mersul relatiei, se recomanda ca vacantele sa fie petrecute in doi. Calatoriile alaturi de partener te ajuta sa descoperi noi dimensiuni ale relatiei si sa initiezi o consolidare a parteneriatului.

Prin urmare, anul acesta, daca doresti sa reaprinzi flacara unei relatii, mersul in grup nu favorizeaza acest lucru. Va puteti certa, pentru ca nu va puteti regasi foarte bine, atentia fiindu-va distrasa de catre ceilalti. Daca insa esti singur, poti merge impreuna cu grupul de prieteni si te poti distrati la maxim. 

  • Finante — pentru a castiga bani sau pentru a-si intari pozitia sociala, le recomand Gemenilor anul acesta sa ia in calcul Japonia, China sau orice tara asiatica;
  • Sanatate — pentru activarea starii de sanatate, pentru o vitalitate plenara, anul acesta sunt recomandate Canada sau Argentina;
  • Iubire — doua destinatii mai accesibile ( din punctul de vedere al distantelor) pentru activarea sferei iubirii sunt Austria sau nordul Germaniei.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Pentru toti cei care-si doresc sa stie care sunt cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru vara anului 2016, iata cateva articole interesante: 

Descopera nativul Gemeni

Daca vrei sa aflii mai multe despre Gemeni, te invit sa citesti: