Copilul Gemeni

Copilul Gemeni este o adevarata “tornada” plina de energie. Pana la un punct, seamana mult cu copilul Berbec in atitudine, insa exista si diferente majore intre aceste doua semne zodiacale. Copilul Berbec nu ezita sa puna in practica nazbatile care ii trec prin cap, in timp ce copilul Geaman va gandi o strategie si apoi va gasi metoda cea mai simpla pentru a obtine ce isi doreste. De exemplu,  daca un copil Berbec vede un dulap, se va sui intotdeauna pe el si isi va lua obiectul dorit,  in timp ce un copil Geaman va sta si va cauta o strategie ca sa determine pe altcineva sa-i aduca obiectul de pe dulap.

Copilul Gemeni are tendinta sa exploreze mediul inconjurator, fiind atras de sunete, culori, mirosuri si de oameni. Intuitiv, simte imediat nevoile celor din jur, simte cu ce probleme se confrunta ceilalti si empatizeaza puternic cu ei.

Vorbaret si dinamic, prinde din zbor cuvinte si expresii si exceleaza, de la o varsta frageda, in invatarea unei limbi straine.

Exista, desigur o serie de recomandari pe care le transmite parintilor care au un copil nascut in semnul zodiacal al Gemenilor. In primul rand atentie la curiozitatea sa neobosita! Daca plecati cu el la cumparaturi, nu sperati sa va astepte in fata unui magazin pentru ca s-ar putea sa fie atras de o pasare, de un animal, de o persoana, de o masina de o anumita culoare care ii starneste atentia si sa uite ca are de asteptat pe cineva.Si de aici pana la a-l pierde prin multime este undrum foarte scurt.

Un alt sfat este sa nu ii subestimati intuitia, caci depisteaza imediat certurile din familie sau lipsa armoniei dintre oameni. Iar nemultumirea si frustrarea si le manifesta printr-un somn agitat marcat de cosmaruri. In momentul in care noaptea doarme prost, se trezeste plangand, nu se odihneste bine, inseamna ca exista o problema energetica intre parinti sau unul dintre parinti trece printr-o nemultumire profunda interioara, care il destabilizeaza si aceasta se transmite si catre copil. Ar fi de dorit sa se rezolve toate aceste probleme si se va observa cum copilul se va putea odihni si va fi in maxima forma.

DESCOPERA NATIVUL GEMENI