Cum sa calci pe nervi un Geaman

Semnul zodical al Gemenilor este un semn de aer, dinamic si mental. De multe ori dinamismul nu se manifesta pe plan fizic, ci, asemeni tuturor semnelor de aer (Gemeni, Balanta sau Varsator) se limiteaza la strategizare si planificare.

Iata de ce, ar fi bine sa stii ca poti enerva semnul Gemenilor dandu-i ceva treaba de facut: sa faca ordine in hartii, sa faca curatenie in casa, sa sorteze legumele abia achizitonate sau sa isi faca ordine in biblioteca! (desigur, lista poate continua cu multe alte sarcini concrete). I-ai libertatea de miscare, tine-l inchis in casa, da-i treaba de facut si vei vedea un Geaman furios si frustrat.

Geamanul nu este un bun executant. Asemenea tuturor semnelor de aer, Geamanului ii place sa faca strategii, sa gandeasca lucrurile, sa stea in starea sa de impacare si liniste, sa-si soarba cafeaua, in timp ce altii fac treaba pe care el a gandit-o. Din fericire este un vizionar (doar este zodia care guverneaza lumea marketingului), este un bun strateg si in plus, are talentul sa-i motiveze verbal pe cei din jur. Sa nu uitam ca Geamanul stapaneste Casa Comunicarii, asa incat intotdeauna va sti ce sa stimuleze in oameni pentru ca acestia sa-i fie alaturi, sa-l sustina, sa-l echilibreze.

Daca vrei  sa-l enervezi spune-i ca are o treaba grea de facut, mai ales ceva ce implica munca fizica. Impune-i un termen limita pentru finalizarea acesteia, si, dupa o ora suna-l  si da-i o noua indatorire suplimentara, care ii va bulversa agenda intregii zile.

Gemenii adora sa socializeze si sa calatoreasca. Iata de ce un eveniment care ii da peste cap planurile de calatorie il va irita extrem de mult.

O alta provocare este aduca de lipsa disciplinei in viata ta. Geamanul nu exceleaza la capitolul ordine, dar nu suporta oamenii dezordonati.

Cum se va razbuna un Geaman? De multe ori, lanseaza zvonuri, folosind un miez de adevar. Este foarte priceput la manuirea vorbelor, iar aceasta il transforma intr-un interlocutor credibil. E suficient sa lanseze o barfa care poate duce la conflicte verbale si poate sa iti strice imaginea publica, asa incat daca intrii intr-un conflict cu un Geaman, ai grija sa iti pastrezi imaginea publica impecabila.

BINE DE STIUT ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Daca vrei sa aflii mai multe despre Gemeni, te invit sa citesti: