Cum sa faci pace cu Gemenii

Deoarece semnul zodiacal al Gemenilor este un semn mental, dinamic, inteligent, impacarea cu reprezentantii acestei zodii este destul de dificila. Din ce motiv? Pentru ca mintea lor ruleaza continuu, mintea lor este fara opreliste si isi vor reaminti la infinit situatia prin care au trecut.

Nu se vor razbuna, nu vor incerca sa te discrediteze, nu-ti vor sapa groapa, insa exista o limita peste care ei nu vor putea trece niciodata. Va fi foarte dificil pentru Geaman sa accepte un compromis.

Compromisurile cu care pot trai Gemenii 

Un Geaman veritabil ar accepta compromisul sau armistitiul numai daca ar exista o persoana aflata in autoritate sau o persoana pe care sa o respecte foarte mult si care este dispusa sa medieze conflictul. Geamanul se va supune atunci, doar de dragul de a nu supara sau dezamagi acea persoana. Deci, nu o va face neaparat din propria initiativa. E foarte dificil sa pui un semn dinamic de aer, cum este Geamanul, sa accepte sa faca pace de dragul unui scop in sine.

Gemenii sunt si usor egoisti, nu neaparat in sens negativ. Sunt doar niste copii foarte isteti, care nu s-au maturizat inca. De multe ori, Geamanul seamana cu Berbecul in acest tip de comportament. Dar la Geaman primeaza foarte mult o persoana care ar putea sa le castige respectul, care ar putea sa-i impresioneze si atunci sa accepte un compromis doar de dragul compromisului.

Lecturi recomandate despre Gemeni