Femeia Gemeni

Femeia Geaman este o combinatie intre o scolarita si o femeie matura, fiind unul din semnele cel mai greu de analizat din punctul de vedere al astrologiei.

Daca barbatul Geaman este dornic sa vorbeasca, sa experimenteze, sa socializeze, femeia Geaman nu se incadreaza in aceeasi categorie. Deosebit de lucida, iti poate diseca o problema extraodinar de atent si minutios, dar in acelasi timp, dincolo de luciditatea analizei poate sa sufere ingrozitor, ba chiar sa intre in depresie pentru ca a depus prea multa emotie in actiunea respectiva.

Este femeia zodiacului care se consuma mult cand este o problema si trebuie sa invete sa pastreze masura intre viata privata si viata sociala. Daca vreau sa glumesc, as spune despre femeia Geaman ca este o “autostrada a gandurilor” si trebuie, in primul rand sa rasufle adanc, sa-si ia un moment de pauza, sa se linisteasca si sa-si spuna “Stop gandurilor!”. Acum ii vine o idee, in urmatoarea secunda ii vine alta si apoi se coordoneaza pe o alta directie, pe un alt drum.

Trebuie sa invete sa nu se imprastie in prea multe activitati pentru ca lipsa ordinii si disciplinei este unul din minusurile cu care se confrunta aceasta femeie si este destul de dificil sa aiba o famile tocmai din acest motiv, se disipa in prea multe activitati.

Femeia Geaman trebuie scoasa din lumea mentalului si a muncii si trebuie directionata si indreptata catre lumea socializarii in timpul liber si atunci, fara nici o problema poate intalni pe cineva. Are nevoie de un partener care sa-i inteleaga toanele si care sa nu ia foarte in serios crizele sale emotionale deoarece poate fi la fel de empatica precum un Rac si sa aiba in acelasi timp crize emotionale asemeni unui Berbec. Barbatul cu care este intr-o relatie tebuie sa respire adanc si sa nu-i dea replica, pentru ca daca a facut gafa sa-i ridice la fileu o replica, atunci raspunsurile femeii Geaman vor fi foarte adanci si profunde, bulversandu-l cu siguranta.

Femeia Gemeni este  rationala, in momentul in care se hotaraste sa-si faca o familie se dedica acesteia, dar trebuie sa invete sa-si castige si spatiul sau, sa-si dedice o ora pe zi doar siesi pentru ca altfel intra in depresie.

ZODIAC - GEMENI