Relatiile Gemenilor cu familia si prietenii

Gemenii sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii, a negocierilor, a discutiilor, a vanzarilor si achizitiilor, astfel incat sunt persoane sociale si le place sa petreaca timp cu familia si prietenii.

Le pace sa iasa afara, sa stea pana la ore tarzii si de multe ori pierd notiunea timpului pentru ca se angreneaza in tot felul de discutii la un pahar de vorba cu prietenii. Niciodata nu fac excese, insa sufera de un delir verbal pozitiv, se deschid prietenilor, asculta nevoile acestora. Poate nu sunt cei mai atenti, daca azi ii povestesti unui Geaman o problema de-a ta nu te astepta ca data viitoare sa-si si aminteasca, dar daca il prinzi in toane bune s-ar putea ca pe loc sa iti ofere o solutie eficienta pentru problema ta. Gemenii se integreaza foarte usor grupurilor sociale si nu au nici o problema in a cunoaste persoane din diverse paturi sociale, in a discuta cu oameni noi si de a-i numi prieteni.

De multe ori, insa, desi la capitolul prieteni Geamanul sta bine, in raport cu familia lucrurile stau complet altfel: Geamanul poate suferi anumite dezamagiri din partea rudelor.

Geamanul trebuie sa se pregateasca pentru ca in 90% din cazuri, acesta are o problema in familie. Spre exemplu, fie parintii nu se inteleg, fie nu dispun de finantele necesare care sa asigure linisea in camin, fie exista un parinte plecat in alta tara la munca. Exista un punct vulnerabil in familie sau in raport cu fratii sau surorile, Gemenii fiind de multe ori solicitati sa amelioreze un conflict, sa regleze o situatie. Da, Gemenii au un grup mare de prieteni, sunt sociabili, deschisi, dar in sufletul lor, undeva, in raport cu familia este o suferinta pe care timpul o poate gestiona. De multe ori se recomanda terapie psihologica acestor nativi, tocmai pentru ca au nevoie sa depaseasca acest minus din viata lor.

Descopera nativul Gemeni