COMANDA HOROSCOP 2017

Cel mai detaliat Horoscop Anual disponibil in Romania! 

Cum faci precomanda ...

Daca ai citit deja versiune scurta a Horoscopului 2017 pentru zodia ta si te-ai decis ca vrei sa comanzi versiune integrala, achita suma de 100 Lei prin transfer bancar, reprezentand contravaloarea acestuia. Daca vrei sa achizitionezi horoscopul anual 2017 pentru mai multe zodii, suma totala pe care o vei achita o calculezi inmultind 100 Lei x numarul de zodii pentru care doresti sa primesti pe email (in format .pdf) analizele astrologice.  Platile se pot face prin transfer bancar catre:  

  • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D
  • Cod Swift — INGBROBU
  • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324  (LEI/RON)
  • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

Dupa ce ai efectuat plata, completeaza Formular Precomanda Horoscop 2017 disponibil in aceasta pagina. Pe baza datelor furnizate vom confirma transferul bancar, iar incepand cu 15 decembrie 2016 vom incepe trimiterea documentelor la adresele de email comunicate, in ordinea primirii comenzilor.

FORMULAR DE COMANDA - HOROSCOP 2017

NUME si PRENUME *
NUME si PRENUME
Se menitioneaza numele si prenumele persoanei care a afectuat plata pentru Horoscop 2017
TELEFON MOBIL
TELEFON MOBIL
In cazul in care exista vreo neclaritate, te vom contacta telefonic.
Mentioneaza data la care ai efectuat transferul bancar pentru ca noi s-o putem confirma.
COMANDA HOROSCOP 2017 *
Bifeaza zodia sau zodiile pentru care vrei sa primesti Horoscopul 2017.
Daca vrei sa faci cadou Horoscopul 2017 pentru o zodie, te rugam sa mentionezi in campul de mai jos urmatoarele informatii: numele si prenumele persoanei careia vrei sa-l trimitem, adresa de email si zodia in care s-a nascut. Vom avea grija sa-i mentionam cine ii face acesta surpriza! :-)
Termenii si conditii *
Prin efectuarea acestei comenzi accepti ca ai luat la cunostinta de continutul si formatul Horoscopului 2017, asa cum este prezentat in paginile dedicate zodiilor. De asemenea, accepti faptul ca livrarea pe email a acestuia se va face in ordinea primirii comenzilor.