Balanta - Horoscop 2015

Balanta este una din vedetele anului 2015.  Balantele vor vorbi cu aplomb, isi vor face intrarea teatral pe scena vietii si fie ca vor dori, fie ca nu vor dori, vor atrage atentia asupra lor. Din fericire se vor bucura de atentie pozitiva. Oamenii din jur le vor fi prieteni, sfatuitori, consilieri si le vor ajuta sa-si realizeze visele si sperantele.

Balanta va avea de asimilat o lectie de comunicare si va invata greutatea promisiunii, greutatea deciziilor pe care le iau.

Balantele sunt bine aspectate pe casa familiei, a intalnirilor karmice si a sexualitatii, asa incat familia le va fi un sprijin de nadejde, vor avea parte de un partener sau de partenere interesante, cunostinte noi. Indiferent daca sunt casatorite sau nu, Balantele vor intalni persoane noi in anul 2015.

DRAGOSTE

Este un an bun, plin de realizari pentru Balanta si s-ar putea chiar unele Balante spre sfarsitul anului sa ia hotararea brusca si neasteptata de a se casatori, logodi sau oficializa o relatie de iubire pe care o tineau in secret.

FINANTE

Sectorul relatiilor cu bancile sau cu autoritatile statului este bine aspectat. Vor fi platiti din plin pentru munca lor, insa chiar daca vor primi mai mult chiar decat se asteptau, s-ar putea sa ii cheltuie fara masura. 

SANATATE

Balantele vor trebui sa acorde o atentie deosebita consumului de carbohidrati (dulciuri si paste fainoase) anul acesta. Au tendinta sa se ingrase si daca nu vor avea grija la alimentatie, risca sa depuna cantitati insemnate.

O alta zona sensibila va fi zona orl-nas, gat, urechi si din acest motiv recomand ca la primele semne de durere sa consulte medicul pentru a evita complicatiile nedorite

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.