Horoscopul copiilor Balanta (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Balanta, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Balanta

Balanta

Tanarul Balanta va cauta sa-si gaseasca radacinile, echilibrul, zona de confort numai ca, stiti cum se spune “La umbra marilor copaci nu cresc mladite tinere.” pentru ca dezvoltarea lor este periclitata de dimensiunea copacului. Acelasi lucru se intampla si cu tanarul Balanta. S-ar putea ca in aceasta perioada o ruda, sa incerce sa-i influenteze directia de viata. Exista un mare risc ca tanarul Balanta sa asculte pesoana cu mai multa experienta si s-ar putea sa se imbarce intr-o directie care sa nu fie satisfacatoare, sa nu-l implineasca si apoi sa il arunce intr-o meserie care niciodata nu-i va face placere, care niciodata nu-l va stimula. Recomand tinerilor Balanta sa-si asculte vocea interioara pentru ca nu-i va insela, pentru ca va fi vocea corecta, li se vor transmite mesajele corecte, din astral li se va da o directiva pentru drumul vietii, o directiva  foarte clara si concisa. Ascultati-va nevoile, dorintele si nu va luati dupa cei din jur pentru ca, desi sunt poate mai maturi, mai experimentati, este posibil sa se insele foarte serios de aceasta data.

  • Perioade productive pentru tinerii Balanta — 1-14 iunie; 3 iulie-1 septembrie; 4-31 decembrie;
  • Perioade neutre 15 iunie- 2 iulie; 6 octombrie- 27 noiembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva, nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung;
  • Perioade negative  2 septembrie- 5 octombrie; 28 noiembrie- 3 decembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

DESCOPERA NATIVUL BALANTA

Daca vrei sa cunosti mai bine Balantele si modul in care poti avea o relatie armonioasa cu acesti nativi, iti recomandam sa citesti urmatoarele articole: