Berbec - Horoscop 2015

Vestile bune pentru nativii berbec sunt date de doua case: casa banilor si casa prestigiului social; urmate imediat de casa relatiilor cu strainatatea si casa prietenilor. Asa incat in 2015 ai ocazia sa faci mai multi bani, sa te afirmi, sa iesi in evidenta si toate acestea cu siguranta iti vor face mare placere, pentru ca Berbecul fiind un semn de foc intotdeauna vrea sa fie un pic mai altfel fata de cei din jurul sau. Recomand totusi putina atentie la capitolul dragoste si iubire, pentru ca s-ar putea sa fii un pic mai arogant decat de obicei cu partenerul tau, sa fii prea sigur de tine si asta sa duca la niste conflicte in cuplu.

DRAGOSTE

Nu te grabi cu casatoria in acest an, caci s-ar putea sa ai parte de multe surprize legate de ce vrei tu de la partener si ce poate el sau ea sa iti ofee. Ar fi bine sa- ti evaluezi relatia, sa cantaresti cu atentie pasii si daca nu ai cum evita o potentiala casatorie, macar fixeaza data dupa 1 octombrie.

FINANTE

Punctul unde excelezi in 2015 este sectorul muncii. Te incurajez sa fii cat mai incisiv si cat mai energic in relatiile sociale. Totodata, iti transmit

Este un an foarte bun pentru a face bani. Te poti afirma si poti conta foarte multpe sprijinul doamnelor, pe sprijinul femeilor din viata ta si orice noua intalnire, orice noua cunostinta cu o doamna s-ar putea sa reprezinte un plus de sustinere pe calea ascensiunii tale sociale.

SANATATE

La capitolul sanatate iti recomand sa te odihnesti, sa respecti un program riguros al oreleor de somn, pentru ca inamicul numarul unu al anului 2015 va reprezenta oboseala acumulata.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru