Horoscopul copiilor Berbec (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copiii Berbec, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Berbec

Berbec

Tinerii Berbeci, de obicei rebeli, razvratiti si usor imprastiati, iata ca vor face o impresie frumoasa celor din jurul lor. Responsabili si maturi, devin din ce in ce mai interesati de zona financiara. “Ce sa fac? Cum sa invat? In ce directie sa ma duc, astfel incat rezultatele pe care le voi obtine sa ma duca inspre obtinerea unei burse, a unui potential stagiu in strainatate, al unor castiguri materiale ulterioare?” S-ar putea, incepand cu luna iulie sa manifeste dorinta de a iesi din zona de rutina in care stagnau de ceva timp.

Berbecul este un semn zodiacal care cu greu accepta actiunile repetitive, asa incat inovatia si noile provocari sunt niste dorinte total fireasti pentru un Berbec.

Recomand adultilor sa fie atenti si deschisi tuturor ideilor noi lansate de catre copiii si tinerii Berbec in aceasta perioada, pentru ca s-ar putea ca sa fie deosebit de interesante si vizionare.

Marte, planeta guvernatoare a acestei zodii se afla pana in luna iulie  in miscare aparent retrograda prin semnul Scorpionului, asa incat copilul sau adolescentul Berbec nu are timp sa se piarda in detalii marunte, nu are timp sa-si piarda vremea cu lucruri nesemnificative.

Va fi interesat de  lucruri importante, de studiu, de invatatura. Orgoliul va avea un cuvant greu de spus in aceasta perioada, tanarul Berbec fiind dornic sa isi etaleze calitatile si valoarea in fata tuturor.

Exista si un punct cu minus levat de, copilul si tanarul Berbec. Pe fondul retrogradarii martiene, vor fi extrem de impulsivi  in aceasta perioada in raport cu ei si cu cei din jur, vor oscila foarte rapid in emotiile lor, cand vor fi foarte deschisi placuti echilibrati, cand vor fi destul de tensionati si foarte razboinici.

  • Perioade productive pentru tineri Berbec —  1 iunie-24 iulie,  1 octombrie-26 noiembrie , 15 decembrie-29 decembrie; 
  • Perioade neutre — 10 august-1 septembrie, 27 noiembrie-15 decembrie, 30-31 decembrie; nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung; unt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung;
  • Perioade negative — 25 iulie-9 august,  2 septembrie-30 septembrie; in aceste perioade le recomand sa fie foarte atneti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma.  

DESCOPERA NATIVUL BERBEC 

Daca vrei sa aflii mai multe despre Berbec, te invit sa citesti: