Capricorn - Horoscop 2015

Capricornul va invata lectia afirmarii personale; va reusi sa vorbeasca, sa convinga, sa-i aduca pe cei din jur la un numitor comun si va fi un foarte bun mediator.

DRAGOSTE

Daca nu stati bine la capitolul bani si finante, atunci capitolul dragoste este foarte bine aspectat. Unii Capricorni pot primi vizita berzei in anul 2015, in timp ce Capricornii singuri isi pot cunoaste alesul sau aleasa inimii in cadrul unui context social. Iata de ce este bine sa dati curs tuturor invitatiilor care vi se adreseaza.

FINANTE

Sectorul financiar nu este cel mai bine aspectat al anului 2015 si, din acest motiv, recomand Capricornilor sa fie prudenti cu cheltuielile pe care le fac si cu deciziile financiare pe care le au de luat.

SANATATE

In ceea ce priveste sanatatea, nativii Capricorn sunt predispusi in 2015 la traheite, bronsite, pneumonii, astm sau orice alte probleme respiratorii. Totusi ar fi bine sa inteleaga ca aceste afectiuni sunt raspunsul oferit de corp la factorii de stres cu care se vor confrunta acesti nativi.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.