Horoscopul copiilor Capricorn (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copilul Capricorn, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Capricorn

Capricorn

Tanarul Capricorn acum are momentul sa demonstreze adevarata sa valoare, adevaratele  sale capacitati.

Pluton, planeta care controleaza transformarea profunda si fricile, este foarte bine aspectat pe harta astrala. In plus, Pluton este implicat intr-o configuratie astrala speciala, extrem de pozitiva, care se numeste “Marea Trina”. Iata de ce, aceasta planeta devine acum aliatul principal al tanarului Capricorn, ajutandu-l  sa evolueze foarte mult, prin acceptarea unor limite.

In plus, Saturn, guvernatorul zodiei Capricornului, vine cu o mare doza de intelepciune, conferindu-i tanarului Capricorn un avantaj special in fata celorlalti tineri: rabdarea. Va putea folosi rabdarea in cadrul examenelor pe care urmeaza sa le sustina. De exemplu,  va gestiona bine timpul, avand  rabdare sa citeasca enuntul subiectului, sa scrie tot si sa mai si reciteasca ceea ce a scris. Tanarul Capricorn este extrem de bine sustinut de vointa divina, efectiv energiile Universului, ghizii spirituali il vor ajuta pe tanarul Capricon sa aiba inspiratie, astfe incat ii va uimi pe toti cu deciziile bune pe care le ia si cu rezultate bune.

Pe pamant se pare ca persoane mai in varsta sau cu multa experienta de viata se aliaza pentru a-l ajuta sa ajunga acolo unde isi propune.

  • Perioade productive pentru tinerii Capricorn — 1 iunie-27 iulie,  1 octombrie-26 noiembrie, 11-29 decembrie; 
  • Perioade neutre — 10 august-6 septembrie , 27 noiembrie-10 decembrie, 30-31 decembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung; 
  • Perioade negative — 28 iulie-9 august,  7-30 septembrie; 
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

DESCOPERA NATIVUL CAPRICORN

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Capricornului, te invit sa citesti: