Horoscopul copiilor Gemeni (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copiii Gemeni, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Gemeni

Gemeni

“Multa agitatie! Unde ma aflu? Unde vreau sa fiu? Spre ce tind? Dar de fapt nu stiu nimic.” Afirmatiile de mai sus sunt o mostra a manierei in care se vor manifesta  gandurile care ii vor strabate mintea tanarului Geaman. Va oscila foarte usor de la un tipar de comportament la altul. Va fi un pic chiar neproductiv pentru ca va incerca sa faca toate lucrurile posibile si apoi va renunta la ele si pe urma se va intoarce la toate lucrurile posibile, iar de aici ana la pierderea directiei si a orientarii in viata nu este decat un pas.Daca nici adultii din jurul lui nu stiu ce sa-l sfatuiasca, pe ce directie sa se inscrie, atunci deja avem un conflict mental total. Totusi, intotdeauna exista solutii, astfel incat, recomand tanarului Geaman sa respire adanc, sa se linisteasca, apoi sa ia o foaie de hartie si sa-si noteze lucruile care i se par interesante, care ar vrea sa le faca, sa le urmeze in viata. Pornind de la aceste informatii, de la aceste directii va putea, apoi sa-si traga concluziile.

Nu este momentul marilor decizii pentru ca s-ar putea fie sa se simta presati de atitudinea celor din jur. Astfel, risca sa faca o alegere doar de dragul de a-i multumi pe cei din jur si, cu siguranta ca atunci cand faci ceva doar pentru altii risti sa faci alegeri gresite.

Ar mare nevoie sa isi ia un moment de pauza si sa isi aseze gandurile in ordine,iar deciziile majore sa le ia inceand cu prima saptamana din luna iulie.

In acest moment exista foarte ptini Gemeni tineri care sa stie cu certitudine ce drm doresc sa apuce. Iar aceasta fericita minoritate este in avantaj din simplul motiv ca drumul lor a fost croit, gandit, a fost planificat cu ani in urma.

Din fericire, jumatatea lunii iulie si toamna acestui an va aduce mai multa ordine in mintea lor si, odata clarificat drumul pe care doresc sa porneasca vor constata, cu surprindere, ca usile incep sa se deschida in calea lor si apar tot mai mule persoane dornice sa ii ajute.

  • Perioade productive pentru tinerii Gemeni — 25 iunie- 30 iunie; 7 iulie- 31 iulie; 28 septembrie-1 noiembrie;
  • Perioade neutre — 21 iunie- 24 iunie, 1 iulie-6 iulie; 3 august-1 septembrie, 2 noiembrie- 16 decembrie; 
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung; 
  • Perioade negative — 1 iunie- 20 iunie; 1 august- 2 august; 2 septembrie- 28 septembrie; 17 decembrie- 31 decembrie; 
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

Descopera nativul GEMENI

Daca vrei sa intelegi mai bine persoanele nascute sub semnul lui Mercur - Gemenii, te invit sa citesti aceste articole: