Horoscopul copiilor Leu (2016-2017)

Pe toti parintii care doresc sa-si inteleaga mai bine si sa-si ajute copiii Leu, ii invit sa citeasca acest horoscop anual pentru perioada 1 iunie 2016 - 31 mai 2017. 

Leu

Leu

In aceasta perioada, tinerii Leu sunt manati de nerabdare. Tinerii Leu, daca ar putea sa-si dea si admiterea, sa primeasca si rezultatul si sa fie porniti pe drumul vietii in cateva ore, intr-o singura zi, ar fi cei mai fericiti, dar, din pacate, nu se poate. Ai de invatat lectia rabdarii de aceasta data, lectia asteptarii, iar Saturn, planeta timpului si a rabdarii se pare ca este mai mult decat determinat sa ii invete pe tinerii Leu lectia lucrurilor facute treptat si cu masura Asa incat, parintii care au un tanar Leu prin preajma vor trebui sa se inarmeze cu o “platosa” foarte groasa pentru ca tanarul Leu, frustrt de incetineala cu care se desfasoara lucrurile, va da  tot felul de replici acide, usturatoare si va fi extrem de incapatanat, astfel ca va deranja urechile mai sensibile. Deci va fi nevoie de multa diplomatie din partea anturajului tanarului Leu ca sa nu mai puna “gaz pe foc” si sa nu mai starneasca orgoliile acestuia si nevoia de a demonstra ca el are intotdeauna dreptate.

De asemenea, Leul trebuie sa fie foarte atent la maniera in care comunica pentru ca poate sa transmita niste informatii gresite celor din jur si acestea vor avea consecinte destul de serioase asupra relatiei cu persoanele prost informate. De exemplu, sa spunem ca un tanar Leu stie ca un examen sau o teza, sau o lucrare imprortanta se desfasoara intr-o anumita zi, ora si locatie. Comunica mai departe informatia si colegilor sai, insa, pe neasteptate, profesorul modifica fie ora, fie locatia, fie ziua . Din pacate informatia a fost transmisa deja, astfel incat tanarul Leu se afla intr-o ipostaza foarte neplacuta in care poate sa informeze gresit pe cei din jur fara sa fie vinovat. Iata de ce recomand tinerilor Leu sa se abtina de la a face comentarii, de a transmite informatii, chiar daca le-au verificat pentru ca in aceasta perioada pot face erori destul de mari care sa le subrezeasca imaginea pe care si-au cladit-o. Cel mai simplu este sa isi cunoasca locul, sa nu incerce sa fie ei purtatorii de cuvant al altor persoane si mai bine si comod ar fi pentru ei sa isi piarda urma in multime, lasandu-i pe altii sa iasa in evidenta. Nu va fi usor, insa doar in acest mod vor reusi sa depaseasca testul rabdarii si al modestiei.

  • Perioade productive pentru tinerii Leu — 1-14 iunie; 3 iulie-1 septembrie; 4-31 decembrie;
  • Perioade neutre — 15 iunie-2 iulie; 6 octombrie-27 noiembrie;
    • nu se intampla ceva semnificativ, sau, daca se intampla ceva, nu va avea impact pe termen lung. Sunt incurajate actiunile dar sa fie constienti ca nu vor fi rezultate pe termen lung; 
  • Perioade negative — 2 septembrie-5 octombrie; 28 noiembrie-3 decembrie;
    • in aceste perioade le recomand sa fie foarte atenti la toate actiunile pe care le fac, sa aiba grija cum si cu cine vorbesc si ce prieteni au in preajma. 

DESCOPERA NATIVUL LEU

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Leului, te invit sa citesti: