Fecioara - Horoscop 2015

In primul rand provocarea maxima va fi la locul de munca si iti recomand in prima parte a anului, pana in luna august, nu da nastere la conflicte la locul de munca, nici cu sefii, nici cu colegii. Fii rezervat, fii precaut si nu te grabi sa pui etichete, pentru ca totul se schimba, totul se intoarce cu susul in jos, incepand cu luna August cand Jupiter planeta norocului intra in semnul zodiacal al fecioarelor si face ordine in viata acestora. 

Un sector unde trebuie manifestata precuatie este cel al calatoriilor in strainatate si al studiilor inalte (facultati, doctorate, etc.). Este o piatra de incercare pentru nativii Fecioara sectorul strainatatii, insa acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa pleci in strainate, ci ca vei invata sa te descurci singur si sa iti asumi deciziile pe care le ei. Prin urmare, daca vei ramane in tara vei fi sustinut de prieteni, cunostinte, rude, insa daca alegi strainatatea va trebui sa imbratisezi latura de supravietuitor.

DRAGOSTE

In iubire, Fecioarele singure s-ar putea sa aiba parte de trei intalniri deosebite cu trei persoane diferite, iar cele casatorite vor simti ca se reaprinde flacara iubirii. Sectorul fertilitatii este un sector foarte bine aspectat in 2015 si fecioarele s-ar putea sa fie vizitat de barza anul acesta.

FINANTE

In privinta finantelor stai foarte bine anul acesta, deoarece sensul vietii, misiunea karmica,  tranziteaza casa banilor. Prin urmare, este momentul cel mai bun fie sa vindeti un teren, un apartament sau o casa pe care te chinuiai de ceva timp sa o vinzi, fie sa faci achiztii importante, imobiliare.

In acelasi timp, esti bine sustinut pe sectorul imprumuturilor. Eu nu sugerez niciodata, nimanui, sa faca imprumuturi nesabuite pe la banci, insa daca ai nevoie de un credit de la o banca, cu sigurantail vei primi anul acesta.

SANATATE

In privinta sanatatii iti recomand sa fii atent la lovituri in zona membrelor, lovituri cauzate mai ales de neatentie si de graba cu care fecioarele se misca. Nu sunt probleme de sanatate spectaculoase, asa incat fecioarele se pot bucura de multa energie anul acesta, pentru a-si realiza toate planurile.

TENDINTELE GENERALE ALE ANULUI 2015

Anul 2015 incepe cu un aspect tensionat intre planeta surprizelor si planeta transformarilor profunde. Ce inseamna asta? Inseamna ca mentalul colectiv, vocea poporului, grupul mare de oameni care alcatuieste populatia unei tari va avea un cuvant greu de spus in privinta viitorului nostru.

Pana pe data de 3 august nu apar aspecte astrologice deosebite, insa incepand cu data mai sus mentionata vom avea cu totii o serie de probleme morale. „E bine sa facem asta?”, „E bine sa nu facem asta?”, „Ce decizii iau?”, „Care este drumul vietii mele?”. Jupiter, planeta norocului, va face un aspect mai tensionat cu procurorul zodiacului, asa incat vom trece prin filtrul mintii toate deciziile pe care urmeaza sa le luam in cea de-a doua parte a anului.

Ultimul aspect tensionat ar fi pe data de 26 noiembrie, cand Saturn, procurorul zodiacului, va face un aspect de cuadratura cu Mercur, planeta intuitiei, si ne vom indoi de noi. Vom pune sub semnul intrebarii talentele, capacitatea decizionala de care dispunem si va trebui sa ne luptam mai degraba cu vocea interioara, decat cu presiunea celor din jurul nostru. 

Intreg anul 2015 sta sub aspectul schimbarii. Nu mai functioneaza vechile paradigme si cu cat vom incerca sa ne impotrivim transformarilor profunde care se produc in viata de familie, in viata personala, si schimbarilor majore din societate, ne vom ciocni de cat mai multe blocaje.

Recomandarea mea este sa nu va impotriviti astrelor. Astrele de aceasta data, dupa ce intre 2010-2012 ne-au testat foarte mult la capitolul relatii, dupa ce intre 2010-2014 ne-au testat judecata si puterea de indurare, au hotarat ca am asimilat lectiile, ca am invatat din provocarile la care am fost supusi si e timpul sa primim si noi bonusurile, fiecare pe masura deschiderii sale. Acceptati schimbarea in viata voastra si veti evolua foarte mult, primind, desigur, si ,,bonusurile”astrale pentru efortul vostru.